6 Dec 2024Två kvinnor bakom årets Nobelmeny 2024 – för första gången någonsinKocken Jessie Sommarström och konditorn Frida Bäcke står bakom årets Nobelmeny – på menyn blir det svenska äpplen och lyxig gröt.
17 Jan 2025Från vanilj till matcha – 2025 är gourmandparfymernas årGourmandparfymer, med sina ljuvliga och ätbara noter är på uppgång – ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson guidar i doftdjungeln!
28 Jan 2025Sverige tar brons i prestigefyllda Bocuse d’Or 2025Gustav Leonhardt och det svenska teamet har tagit brons i världens mest prestigefyllda tävling inom gastronomi – Bocuse d'Or.
17 Dec 2024Bästa destinationerna för foodies – hit reser vi 2025ELLE mat & vin djupdyker i hur vi reser 2025 och det finns en tydlig röd linje – maten. Här är bästa resmålen för alla foodies!
21 Jan 2025Desirée Jaks och Ida Bauhn bjuder in till exklusiv four hands dinner på NourKockarna Ida Bauhn och Desirée Jaks tar över köket på Michelin-restaurangen Nour och bjuder in till en exklusiv four hands dinner.
11 Dec 2024Nobelmenyn 2024 – allt om maten som serveradesBakom årets Nobelmeny 2024 står inga mindre än kocken Jessie Sommarström och konditorn Frida Bäcke. Det här är vad som serverades.
20 Jan 2025Så råder du bot på årets deppigaste dagFör att råda bort på januari-deppen lanserar Kavli två nya krämiga cheddardippar – så att vi kan dippa oss ur deppen!
4 Feb 2025MAX nya lyxshake är här – med smak av semla deluxeFrån den 6 februari kan du tjuvstarta semmelfirandet med MAX nya lyxshake – Semla Deluxe med mjukglass och en donut på toppen!
24 Jan 2025Skansen satsar på mat och dryck – Stureplansgruppen tar över SollidenSkansen storsatsar på mat- och dryck 2025 och ingår partnerskap med Stureplansgruppen – som tar över restaurang Solliden.
27 Dec 2024Från malt till öl – en guidad tur i ölets hjärtaELLE mat & vin reste till Prag och gjorde ett besök på bryggeriet där ölen gjorts på samma sätt i 200 år – källan till Pilsner Urquell.