31 Oct 2025Iittala och Café Kitsuné i unikt samarbete – släpper limiterad kollektion kopparIittala och kaffekonceptet Café Kitsuné släpper en limiterad kollektion kaffekoppar – där ikonisk form möter kaffets ritualer.
31 Oct 2025Höstens nyheter från Søstrene Grene – allt för det dukade julbordet och ny möbelkollektionSøstrene Grene förenklar julen med allt du kan tänkas behöva till det dukade bordet. Dessutom lanseras en helt ny möbelkollektion.
31 Oct 2025Årets julsnacks från Estrella är här – så smakar demNu kliver Estrellas julsnacks in på hyllan – Julhjärtan cream cheese gör comeback i gott sällskap med nötmix med smak av pepparkaka!
1 Oct 2025Highland Park och Björn Frantzén lanserar 16-årig Single Malt whiskyHighland Park och Michelin-kocken Björn Frantzén bjuder in till ett helt nytt sätt att uppleva whisky – med en 16-årig single malt.
8 Oct 2025ELLE mat & vins redaktör har testat de virala fruktbakelserna trompe-l'œilDe virala fruktbakelserna trompe-l'œil har tagit över! Men är de värda hypen? ELLE mat & vins redaktör Nami Kawakita har testat!
8 Oct 2025Så maxar du smak och textur på tofu – enkla tips och tricksMånga svenskar känner sig osäkra på hur man lagar tofu. Men med små, enkla medel tar du detta proteinrika livsmedel till nya höjder!
8 Oct 2025Julen på Åhléns Home 2025 – ny kollektion för både hem och klapparJulen på Åhléns hoppas på att göra högtiden lite lättare med en ny kollektion för både hemmets julpynt och klapparna under granen.
8 Oct 2025Stockholms Bränneri släpper glögg – som smakar glöggStockholms Bränneri har länge utmanat om vad en juldryck är. I år går de tillbaka till det trygga – med en glögg som smakar glögg.
7 Oct 20253 goda pizzor på äkta italienskt visHär är tre goda vita pizzor på äkta italienskt vis med de bästa råvarorna – som passar såväl vinkvällen som framför en bra serie.
6 Oct 202510 mat- och dryckesnyheter – som gör vardagen både godare och enklareELLE mat & vins redaktör Nami Kawakita tipsar här om 10 utvalda mat- och dryckesnyheter som gör vardagen både enklare och godare.