10 Feb 2025Den klassiska fikafavoriten blir glass – här är alla nyheter från HemglassÅrets första nyheter från Hemglass är här – totalt blir det tio nya glassar, varav en är en fikaklassiker som nu blir glass!
10 Feb 2025Hjärtformad pasta i plastfri förpackning – här är Zeta PastamorePasta är kärlekens mat! Lagom till alla hjärtans dag lanserar Zeta sin Pastamore – hjärtformad pasta i en ny plastfri förpackning.
7 Feb 2025Stockholms Bränneri firar 10 års-jubileumStockholms Bränneri firar 10 år på marknaden med en vackert illustrerad jubileumsetikett – i begränsad utgåva om 5000 flaskor.
7 Feb 2025Nostalgitrip när CandyKing lanserar vårens lösgodisnyheterCandyKing inleder med en nostalgitrip när de släpper årets vårnyheter. 9 nya lösgodisar kliver in på hyllan – här är hela listan!
6 Feb 2025Årets Sommarglassbåt – och fler glassnyheter från SIAÅrets Sommarglassbåt ligger redo i hamnen – denna gång med smak av svensk sommar! Plus fler spännande glassnyheter från SIA Glass!
6 Dec 2024Två kvinnor bakom årets Nobelmeny 2024 – för första gången någonsinKocken Jessie Sommarström och konditorn Frida Bäcke står bakom årets Nobelmeny – på menyn blir det svenska äpplen och lyxig gröt.
17 Jan 2025Från vanilj till matcha – 2025 är gourmandparfymernas årGourmandparfymer, med sina ljuvliga och ätbara noter är på uppgång – ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson guidar i doftdjungeln!
28 Jan 2025Sverige tar brons i prestigefyllda Bocuse d’Or 2025Gustav Leonhardt och det svenska teamet har tagit brons i världens mest prestigefyllda tävling inom gastronomi – Bocuse d'Or.
17 Dec 2024Bästa destinationerna för foodies – hit reser vi 2025ELLE mat & vin djupdyker i hur vi reser 2025 och det finns en tydlig röd linje – maten. Här är bästa resmålen för alla foodies!
21 Jan 2025Desirée Jaks och Ida Bauhn bjuder in till exklusiv four hands dinner på NourKockarna Ida Bauhn och Desirée Jaks tar över köket på Michelin-restaurangen Nour och bjuder in till en exklusiv four hands dinner.