Apelsinsallad med fänkål och burrata

Recept på apelsinsallad med fänkål och burrata
Rikke Westesen
Den här friska apelsinsalladen med fänkål, burrata och chili är ett tillbehör som passar på alla bord!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Middag hos Wood #9: Sotad broccoli med färskostBrand logo

Middag hos Wood #9: Sotad broccoli med färskost

Apelsinsallad med fänkål och burrata

En fräsch och färgglad sallad med en härlig mix av smaker.

Fräsch apelsinsallad med fänkål och burrata
Fotograf RIkke WestesenRikke Westesen

4 portioner

Du behöver:

1 fänkål
3 apelsiner
75 g oliver
1 burrata el mozzarella
1 tsk torkade chiliflakes
3 msk olivolja

Gör så här:

  1. Skär fänkålen i klyftor. Skala och skär apelsinerna i skivor.
  2. Lägg upp fänkålen och apelsinerna på ett fat och toppa med oliver, burrata, chiliflakes och olivolja.

Foto: Rikke Westesen