4 rättersmenyn med smak av försommar

  • AvRedaktionen ELLE
4 rättersmenyn med smak av försommar
Bjud in vännerna på en middag klädd i klorofyll. Sköna gröna smaker sätter tonen i vår meny.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Även om sommaren är runt hörnet så är det inte fel att tjuvstarta den redan nu. Samla de du tycker om och börja middagen med det perfekta mingelsnacket – shoestring rotselleri-fries med ramslöksmajonnäs. Sedan serveras det en grön skön trerätters som startas med spenatplättar med räkor och sparris. Varmrätten är hemgjord ravioli med gräslök som går i gott sällskap med honungsbakad lax. Till efterrätt blir det myntaparfait med vackert blomstersocker. En tugga av den och du kommer känna att sommaren är nära.

SHOESTRING ROTSELLERI-FRIES MED RAMSLÖKSMAJONNÄS

Frasigt friterad rotselleri dippas i len grön majo.

Till recept>>

SPENATPLÄTTAR MED RÄKOR OCH SPARRIS

Vårens grönska letar sig ända in i plättarna.

Till recept>>

Första rätten är spenatplättar med räkor och sparris

RAVIOLI MED GRÄSLÖK OCH HONUNGSBAKAD LAX

Gräslök ger grönska och lite sting till pastan.

Till recept>>

MYNTAPARFAIT MED BLOMSTERSOCKER

Myntan ger en fräsch smak till den söta parfaiten.

Till recept>>

Avsluta middagen med myntaparfait med blomstersocker

Middag hos Wood: PanzanellaBrand logo

Middag hos Wood: Panzanella