Råbiffstoast, smörtorn och brynt smör-kaka – 3 recept ur Marion Ringborgs nya kokbok
- AvMarion Ringborg
Gör en middag med vänner en vardag. Eller unna dig en picknick eller att fixa ett kalas utan att stressa sönder. Marion Ringborgs nya bok Marions bord – middag för många är en bok om mat som hyllar livet. Här bjuder hon på tre recept ur nya boken.
Brynt smör-kaka med amaretto-kräm och rostade persikor
Saftig och aromatisk kaka med brynt smör, ljuvlig amarettokräm och rostade persikor. En tårta perfekt för större sällskap!
Recept: Brynt smör-kaka med amaretto-kräm
Örtigt smörtorn
Vispat smörtorn med färska örter funkar att serveras som förrätt, tillbehör till grillat eller som en elegant detalj på ett buffébord.
Recept: Vispat smörtorn med färska örter
Råbiffstoast
Krispigt smörstekt toast fylld med råbiff och de klassiska tillbehören. Perfekt som förrätt eller lyxigt snacks.
Recept: Smörstekt råbiffstoast
Recept: Marion Ringborg, ur boken Marions bord – middag för många (Natur & Kultur)Foto: Mira Wickman

