Annons
Annons

Vem vann Apotekets pris ÅREtS SKÖNHETSSKRIBENT?? JAG


 

Via en mycket knacklig facetimea-linje från stranden här i Parga, tog jag igår emot nyheten att jag var den lyckliga vinnaren av Apotekets pris Årets Skönhetsskribent. För andra året var jag nominerad, och nu äntligen vann jag. Jag känner mig glad för att allt mitt slit, min strategi och engagemang syns och pays off. Jag älskar mitt jobb som beautybloggare och inte minst som poddare med Under Huden. Alla ni, mina läsare och lyssnare som ställer frågor och är engagerade, TACK. Att ha den sortens kommunikation med er är vad som gör min blogg till vad den är!

Annons

Såhär lät juryns motivering:

”Kakan Hermansson med fast hand styr skönhetssverige mot ett mer tolerant klimat. Hon bjuder in fler personer att delta i samtalet och är en sund förebild när det kommer till vårt förhållande till utseende. Hon är den svages ständiga försvarare samtidigt som hon med varm röst förmedlar ny och saklig kunskap. Hon har fört ett långt och gediget arbete för att slå hål på myten att make up och skönhet inte är förenligt med feminism. Vi önskar att hon vill fortsätta att fara fram som en orädd skördetröska och plöja fram sanningar som vi inte visste att vi behövde höra. ”

Blir tårögd, att någon brytt sig så mycket om mitt arbete att någon skriver ner dessa ord. Fan vad glad jag är!!!!!

(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar