Annons
Annons

Veckans ekologiska!


 

Som ni vet närmar jag mig det ekologiska, och det gör jag med stor aptit och även förvåning. Jag är ju sen länge bekant med Neal’s Yard Remedies, men aldrig testat schampo och balsam. Men det gjorde jag häromkvällen. Först gjorde jag en inpackning, Rosemary & Cedarwood Hair Treatment. Masken har en bas på kokosolja, som ju går från fast till flytande form vid 22 grader. Jag masserade in en ganska riklig mängd först i hårbotten, och sedan i längderna, sen satt jag med det där i 2 timmar och lät hårbotten och håret suga in allt göttigt.

Annons

Efter det lilla kalaset ställde jag mig i duschen och det är inte kul tycker jag, tycker tvätta håret är en sån lång och utdragen process, men det var ändå lite spännande denna gången. Nourishing Lavender schampoo löddrade inte första gången, men jag körde även en andra gång och då skummade det lite blygt. Mitt hår kändes helt annorlunda från de flesta schampon jag testat, blev inte ens speciellt hårt och strävt under själva tvätten. Sedan gick jag som vanligt på med 10 minuter Olaplex, som aldrig blir 10 minuter för mitt tålamod inte presterar den tiden. Sedan i med Nourushing Lavender conditioner och sen var jag så nöjd. Sprayade i lite ekologiska olja efter handdukstorkning från Biolage RAW och vaknade imorse med det mjukaste håret. Jag blir sällan såhär imponerad av någon produkt på första försöket. Men Neal’s Yard you had me at lavendel.

Hårinpackning ca 99 kr, schampo och balsam ca 149 kr st. I stockholm kan du shoppa Neal’s Yard Remedies på Högalidsgatan i Hornstull.

 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar