Annons
Annons

Veckans ekologiska, är parfym!


 

När storföretag har resurser måste dom ta ansvar, därför är jag så glad över att H&M släpper tre ekologiska parfymoljor i samband med sitt H&M Concious exclusive kollektionen som släpps den 20:e april! Förutom dofterna släpps dam, herr och barnkollektioner! Dofterna kommer i kategorierna blommig, frisk och trä och är certifierade av det oberoende certifieringsorganet

Annons

Ecocert.

Tre rollonoljor lanseras, och som ytterligare en del av hållbarheten går det att använda parfymerna för sig, eller att kombinera de tre ihop, eller två, eller en och en halv om du så vill.

Lemon Amour har topnoter från apelsin, citron och bergamott, mellannoter av citrongräs och lime , och en bad av aprikos, melon och pockenholts (ett trä). En fräsch och enligt mig enkel doft som inte är så svår och knusslig.

I den andra rackaren, Rouge Pivoine, är bergamott också en av topnoterna som i så många parfymer, men dessutom slår den följe med ros och päron, och mellannoter av pion och pelargon. Åh gud pelargon, livets doft. Fresia, te och ceder utgör basnoterna här.

Självklart har H&M en typisk trädoft i Vert Douce där galbanum, apelsin och elemi utgör toppnoterna, mellannoter är gröna löv, rosor och teblad. Ceder och cypress utgör den avslutande noten. Inte en så tung doft som den låter. Alla tre känns unika men inte svårburna.

Ut och möt våren i dessa goa dofter och glöm inte kolla på det vackra kollaget ovan, gick inte fem år på Konstfack för intet.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar