Annons
Annons

Veckans ekologiska!


 

YAS dags för oss alla att ombesörja oss med en ekologisk produkt som gör susen. jag har sedan länge slutat använda nattkräm och fokuserar bara på nattmasker, eftersom jag inte känner mig tillräckligt återfuktad annars. Dr Hauschka har en riktig fukt och fettbomb i en fuktmask som jag älskar.

Annons

Det här är en rätt kladdig mask, men låt inte det stå i din väg för go och återfuktad hy. jag rengör och efter det lägger jag ett eller två fuktgivande serum, förmodligen toppar jag med ett oljeserum, sen på med denna. låter den verka som en nattmask, men alternativet är att torka av den efter 20 minuter. Innehåller växtoljor från avokado, mandel och jojoba berikar huden. Dessutom främjas hudens egna fuktighetsbevarande egenskaper av läkeväxterna kvitten och ros. Passar torr, känslig och mogen hy. Pris ca 400 kr men googlar du och är ihärdig brukar du hitta den för dryga 300-lappen på rea!

 

 

 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar