Annons
Annons

Varför tappar jag mina fransar???


 

Men har vänt mig till dig nu, Cake-senpai, för att jag har ett problem med att jag tappar mina ögonfransar när jag rengör ansiktet.
Använder en rengöring från Cetaphil och sen ett micelärt vatten och försöker att vara skonsam dvs inte ”gnugga” för mycket. Men nu är jag i något slags mellanläge så jag snittar på fem tappade ögonfransar varje kväll, och vaknar upp med svarta sminkrester under ögonen.
Finns det något jag kan göra? Help me plz

Annons

Kära Sara!

Cake-Senpai är här för dig och dina fransar. Personligen har jag ALDRIG förstått vitsen med att ett micellärt vatten ska används på ögonen. Visst att det rekommenderas då och då, att det är så milt att det kan användas på ögonen. Men jag använder bara makeuprengöring och då nästan alltid en med olja i. Jag har haft en riktigt go från Biologique Recherche ett tag, bladning av olja och nåt annat som jag skakar om. Jag har väldigt känsligs ögon och får lätt ont, men denna är mild och gör rent. Vet inte vad den kostar men den är nog inte jättebillig. Men vill rekommendera en med olja i för det är så milt och gött. Om du inte har sånna låtsasfransar, då försvinner limmet!

-  - solution_demaquillant_276x640_-340x340

Micellärt vatten på fransarna är nog ingen hit, huden är så tunn och känslig runt ögonen och jag skulle aldrig rekommendera att rengöra kontinuerligt med nåt så strävt. KRAM <3

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar