Annons
Annons

Varför är Robyn Fenty den coolaste i världen?


 

Robyn Fenty är Rihanna och har genom att signa för PUMA gjort PUMA ca 5000% coolare än dom nånsin drömde att dom kunde vara. Puma Fenty heter Rihannas egna linje och består av mestadels skor och några plagg. Det mesta är medium intressant men vissa grejer är fantastiska.

Annons

Foton från en seriös plåtning med Puma. Allt Rihanna rör blir koolt. Förutom när hon rörde Chris Brown, han e still not cool.

5534239_did-rihanna-leak-her-puma-sneaker-on-instagram_2bfc4603_mpuma-creeper-rihanna-fenty CSQokcNWoAAJRhk

Detta är inte direkt nån nyhet utan släpptes redan i höstas. Men det finns fortfarande några pärlor som jag väntar på att bli släppta.

SER NI TOFFLORNA!!!??? För en person som spenderar sin vakna tid både inomhus och utomhus, stora delar av året i just tofflor aka adidassandaler är detta en revelation. I olika varianter kommer alltså en luddig toffla i båda rosa och svart. Hur dom inte kan sitta på mina fötter än är en relevant fråga. Är det för galet att skriva och fråga Puma Sverige? Är det ok att bli besatt av en toffla? Vet att jag borde fråga Brita eftersom hon kommer säga att det är helt normalt och att det inte bara är jag som har sånna känslor.

Paparazzifoto från da street

fenty

rihanna-sandals-1443483581

PERFEKTION!!!!

fentypuma

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar