Annons
Annons

Välkommen till Dr Cakemans mottagning


 

Hello Kakan! Du är typ min nya idol! Du har fått mig att förstå att det finns saker att göra med den här 37 åriga pormaskiga hyn! Nu behöver jag din hjälp. Min plånbok är lite tunn och jag har inte riktigt råd att köpa massa dyra produkter. Tog en sväng till Apoteket och fick hjälp att plocka fram dag och nattkräm, toner, rengöring och peeling. Nån produkt med syra i kunde de dock inte plocka fram. Jag har googlat runt och hittat Paulas Choice Skin perfection med bha syra. Det verkar ju vara nåt för mig känner jag. Men funkar det att blanda olika märken? En dyrare produkt är väl ungefär det min plånbok har råd med, ska jag satsa på den eller nåt annat?

Annons

Kära Sara.

Tack, jag tror det kan bära frukt att ha mig som idol, på många plan.

Bra att du gick till apoteket, dom har massor med bra produkter men det förvånar mig lite att dom inte hade nån med syra i. Nån slags syra brukar det alltid finnas till hands där. Du kan absolut addera en bha-syra i det här programmet du tagit fram, och om det är milda produkter från apoteket, går det bara fint att blanda. Det är ofta ganska överdrivet att en inte skulle kunna blanda märken, det är ett försäljningsknep. Men kolla på mig, jag blandar allt hej vilt.

Paula’s Choice har flera Skin Perfection varianter, en 2% ge, en 2% liquid och en 1% lotion. Den jag brukar rekommendera är 2% liquid. Den är väldigt återfuktande för en torris som jag och samtidigt jobbar den på lång sikt, ganska intensivt på pormaskar och orenheter, exfolierar dig till en riktigt len hy. Om det nu är det du vill ha. Den är riktigt go. <3

kära dr cakeman!!!!! har en fråga. har börjat köra med lite syror o såna goa grejer (balm rengöring, en sjuk i huvet cellulosa peeling från korea, pixi glow tonic, paulas choice 1% bha, bioderma anti redness I DEN ORDNINGEN) men har typ inte sett nån asstor skillnad?? har fortf blackheads på hakan o har världens finne på tinningen 🙁 e len som fan men vill liksom ha lite GLOW?? e bara 20 bast också vet ej om d e bra att köra med massa aktiva produkter när en e så ung?? e d farligt på nåt sätt?? help a girl out plz dr cakeman

Kära Agnes, Dr Cakeman at your service.

Syror är goa grejer, detta stämmer absolut. Jag måste erkänna att jag går igång rejält på att du är inne och nosar på en sjuk i huvudet cellulosa peeling från Korea, berätta genast vilken och hur det är!!! Grejen är som sådan, hud är genetiskt först och främst, visst vi kan knåda, smörja och syra hur mycket vi vill och vissa saker ändras inte. Nu säger jag inte att dina beloved pormaskar kommer sitta kvar där forever, men jag vill bara understryka att gener gör sitt.

Dels tar det ju ett tag för produkter att verka, dom har långsiktiga planer och jobbar successivt. Men en annan sak, pormaskarna mår ju som sämst när dom försvinner. Har du gått på en ansiktsbehandling? Jag vågar fråga dig det eftersom du uppenbarligen är en person som prioriterar hudvård. Gå och få porrensning och sen kan du liksom jobba förebyggande. Håll ut, det kommer funka. Men att rensa upp då och då är tyvärr en förutsättning. KRAM

Här unnar jag mig en riktigt go ansiktsbehandling på ReviveklinikenFullSizeRender (2)

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar