Annons
Annons

Torra Ögonlock (sexigt ämne va?)


 

Sacha 

Miss Cake! Tror jag har läst ca örti sidor av din blogg. Blir alltid såååå inspirerad!

Annons

Jag har fått ett problem jag aldrig hört eller stött på innan. Torra ögonlock!!!!

Det är som om det flagnar, kliar och svider.

På kvällarna smörjer jag alltid the face med Elizabeth Arden (❤️❤️) och även på ögonlocken. Vilket funkar asbra. Men på dagarna är det inte nog.

Vad ska jag göra? Vill inte släpa på kräm i fickan hela dagarna.

Puss och kram!

PS. Fortsätt med det du gör förevigat plz

Hej Gullmarie Sachasson!

Jobbigt med torra ögonlock, min bästis fick det precis efter att hon fött barn. Jag tror jag rekommenderade Avéne Coldcream som jag gör till alla andra. Ibland säger jag bara, köp Vaselin, sån i gul burk. Det har hjälpt oerhört bra för vissa. Testa!

När det kommer till ögonpartiet är det strängt förbjudet att använda ansiktskräm! #vänligutskällning <3. Eftersom huden runt om ögonen är så mycket tunnare och mer känslig är det bra om du har en kräm anpassad för ögon. Alltså, om det funkat för dig, är det super, men ok det verkar inte ha gjort det eftersom det flaggar och kliar. Det verkar ju irriterat och då ska du jobba med något lugnande.

Avénes coldcream är supermild och borde funka öven på locken, lägg ett tunt tunt lager över natten, och även dagen. Det borde försvinna efter ett tag. Avéne har även ögonkräm:

Du kanske måste släpa med dig en liten kräm några dagar, men det får det vara värt. Sen blir du klilös och flag ar ej längre. Och då kommer du vara så glad!!!! Om det inte går över tycker jag du ska gå till läkaren.

Puss och kram och hör av dig och berätta hur det gick sen!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar