Annons
Annons

There’s a new brand in town!


 

Klairs har landat i Sverige och det är jag inte ledsen för. Tvärtom, jag är skitglad och min hy ännu gladare. Från Korea kommer denna ömma kyss, ett prisvinnande märke som startade 2009. Specialinriktad på att behandla känslig hy, men finns tillgänglig för de flesta typer, satsar Klairs på unik men okomplicerad hudvård med fokus på naturliga ingredienser.

Annons

Jag har testat deras rengöringsolja och midnight blue calming cream. Jag testar en miljard produkter om året, och detta tycker jag sticker ut. Rengöringsoljan Gentle Black Deep Cleansing Oil gör gott för både fet, normal och torr hy. Jag är ju en förespråkare för oljor eftersom dom passar nästan alla, balanserar fet hy och kompenserar torr, både som rengöring och olja rätt på. Denna e så go, len och torkar självklart inte ut. Applicerar direkt på torr hud och masserar in, torkar av med blöt handduk. Innehåller bla svarta bönor som balanserar talgproduktionen, och svart sesamolja vars anitoxidanter skyddar och stärker hudbarriären. Pris 359 kr för 150 ml.

Midnight Blue Calming Cream skrev jag om häromdagen, en lugnande nattkräm som minsann är det lenaste min hud upplevt. Är det serumet under tänkte jag, och testade några kvällar i rad med olika serum, nä det var krämen. Jag vill bara ha feta krämer som gör sitt jobb över natten och kände mig tveksam till konsistensen, men nej nej, denna gjorde verkligen sitt. Underbar kräm, 359 kr för denna raring också.

Shetmasken har jag inte testat än men ni hör ju själva, anpassad för den allra känsligaste huden, masken är indränkt i 100% bomull och fullproppad med hyaluronsyra. Kostar 49 kr styck eller 239 fr fem st. Lägg i kylen för svalkande känsla, eller i bakfickan om du vill värma den lite, tips från min mamma <3

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar