Annons
Annons

The Ordinary!


 

Marielouise Olsson 

Hej Kakan! Har du eller kanske någon annan läsare provat produkter från The Ordinary? Fick tips av en kompis och ser att HERREGUD vad billigt!! Hur kan det vara möjligt att få retinol och hyaluronsyra och annat göttigt för knappt inget alls?

Kära ALLA som frågat mig om the Ordinary! Nej jag har inte testat en enda produkt därifrån.

Annons

Jag lever ju i överflöd och har inte mage att köpa produkter om jag inte testat alla mina pressprover innan, vill liksom inte ha något stående som står och ruttnar. Så därför har jag inte klickat hem något även om det verkligen kliar i fingrarna, porerna och hela ansiktet.

Ens om däremot gjort grovjobbet och skrivit om tre varumärken som den kanadensiska jätten Deciem har är allar vår hudguidemor Jessica Blockström! Här har hon djupdykt och skriver allt ni behöver veta om tex the Ordinary men även om sånt ni inte visste ni ville veta, men kommer få veta!

Plus; här är en tease från gårdagens möte med min absoluta beautybloggare Caroline Hirons, som höll i en presslunch med Pixi by Petra. Mer om detta snart. Jessica är hon som tar bilden och täcker hela sitt vackra ansikte. In och läs och förkovra er i hennes blogg, hon är såååå kunnig och fin. Och ni har väl inte missat vår goa Under Huden-snack?

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar