Annons
Annons

En exfolierande rengöring Halloj


 

Det här märket ramlade in på kontoret i början av hösten och förgyllde vårt kända skåp. Vi testar ju så mycket vi bara hinner, men jag såg liksom aldrig dessa försvinna ur skåpet. Det var först när jag la upp några filmer på min instastory som följare påminde mig om att det faktiskt stod några Tata Harper och väntade på mig där inne. TACK kära ni för uppmärksamheten!

Annons

Tata Harper är ett amerikanskt ekomärke som växer i rasande fart. Märket har fått certifieringarna Leaping Bunny, AVA (American Vegetarian Association), Certified Vermont Made och EcoCert. Märket startades av Tata herself när en vän till henne insjuknade i cancer, och märkte vad som fanns i vissa kosmetiska produkter. Alla produkter skapas på den egna gården i Vermont och jag har testat några av dom. Den jag fastnade för mest var Purifying Cleanser, något som jag inte ens skulle testat för några år sen. jag var ju strängt emot allt som hade med vatten i ansiktet att göra.

Detta är en rengöring som exfolierar, den är lite grynig eller kornig men fortfarande väldigt snäll, inget som river direkt. Rengörande enzymer är det som exfolierar och verkligen rengör på djupet, och lyssna på dnna ljuvliga mening, tvålfria löddrande sockerarter rengör huden samtidigt som den återfuktas. Nästan sexuell känsla för mig. Inte jätte men ändå väldigt tillfredsställande. Tar bort överflödig olja men torkar ej ut. Denna ska egentligen passa normal, fet och blandy, men jag använder den i min dubbelrengöring och den funkar hur bra som helst! Kör även den med min Clerasonic, det ni! Kostar också en ekoförmögenhet nämligen ca 710 kr.

Såhär ser innehållet ut:

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar