Annons
Annons

SPF on the beach


 

Yrkesskada absolut, men en av sakerna jag såg fram emot med min Greklandsresa var att testa olika sunblocks, eftersom jag är besatt. Jag smörjer alltid in mig första gången i skuggan hemma så kroppen får jobba in produkten och förbereda sig på solchock.

Annons

Självklart samma med ansiktet.

IMG_2731

Jag älskar denna kroppsspray från Korres, ”SunscreenFace & Body Emulsion Yoghurt”. Den går snabbt in i huden och doftar ljuvlig sommar, försvinner tyvärr efter ett salt bad men ja vad kan en begära? Yoghurt full med bla laktos, vitaminer och proteiner mjukgör huden, men tyvärr inte lämplig för veganer. Jag känner mig so protected på playan. Pris ca 300kr.

Korres ska funka i ansiktet men där smörjer jag alltid med 50! Testar därför Yves Rochers SOLAIRE PEAU PARFAITE 50+ uva. Även denna doftar sommar, väldigt typiskt Yves Rocher och lovar en anti-aging care. Lägger inte sig som ett tjockt lager men sitter, smörjer dock alltid in mig efter bad eller om jag svettats bort det. Ska förhindra solbelystas ålderstecken som tex pigmentsförändringar, min största fiende! Pris ca 135 kr, så bra pris för en ansiktssolkräm!

IMG_2730

Efter stranden duschar jag och låter Comfort Zones Sun Soul Face Cream göra sitt jobb. Inte att underskatta att ta hand om ett face som blivit utsatt för sol under dagen. Face cream återfuktar, mjukgör och lugnar ansiktet med bla aloeverajuice och ekologisk arganolja. Har typ aldrig sysslat med after sun men börjar nu och slutar aldrig. Pris ca 235 kr.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar