Annons
Annons

SPF, i vilken ordning?


 

Kakan! Jag är så lost. Har precis beställt https://skincity.se/sv/resi… denna pga är nyfiken på bha! har även beställt den där krämen från Eucerin med spf 50 då jag bara har spf15 i min foundation och jag tänker att det är lika bra att köra med MYCKET spf eftersom du sagt det. Men nu börjar jag fundera på hur fasiken jag ska använda? ska man 1.tvätta ansiktet 2. dutta på paulas choice produkten 3. smörja in med spf 50 sen smink??? herregud jag är så förvirrad och borttappad. TACK förresten för att du har lett in mig i denna hudvårdsdjungel genom din podd. Kram från Michelle!!

Annons

Halloj Michelle i djungeln!

Många hudvårdsnördar säger att spfen alltid ska vara sist men det tycker inte jag funkar, och det behövs inte. Jag tycker du kan börja med att tvätta ansiktet, sen dutta bha, du behöver ingen bommullspad utan kan klappa in som vatten. Efter det ett serum, eller om du kör dagkräm direkt över. SEN kommer spfen, och efter det smink. Då ligger spfen där som en grund, alternativet är att du smörjer in det över sminket men då tycker jag det är svårt att få ett bra resultat i finishen!

Good luck <3

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar