Annons
Annons

Spf för ansiktet i sprayform!


 

Sofia

Hej bästa Kakan!! Älskar din blogg och ÄLSKAR din podd!!! Har en liten fråga angående SPF. Jag använder PTR CC Cream med SPF 30 och Ä L S K A R den så kommer vilja ha den i sommar också, även när jag är utomlands, (vet att jag boooorde ha SPF 50 men har hört de inte ska vara så jättemycket skillnad i % mellan 30 och 50?) I ALLA FALL.

Annons

Vill ju självklart kunna bättre på med SPF under dagen men känner inte riktigt för att smeta in ansiktet med en kräm efter att ha applicerat en CC Cream, (eller kan man de?) Det känns bättre att spraya på SPF så jag inte smetar ut CC Creamen. Kan du rekommendera någon bra SPF i sprayform? Har letat runt men hittar typ ingenting…..

Du är grym Kakan!! Fortsätt med allt du gör!!

KRAM

Bra fråga, många undrar ju över detta och jag är förvånad att det tagit branschen så pass lång tid att presentera den här produkten, den har ju funnits för resten av kroppen hur länge som helst. En go spf-spray för ansiktet, denna briljanta idé kan ju förenkla livet för miljarder människor, nåväl, miljoner i alla fall. Jag är så glad över att du vill bättra på din spf över dagen, vem är jag som blir lycklig över sånt??

Jag har iaf fyra varianter som finns ute i handeln att tipsa dig om, som alla kan appliceras över make up, eller gotta med på stranden;

Vichy fresh face mist  169 KR/75 ML, säljs tyvärr enbart på Åhléns i Stockholm.

Pixi Sun Mist Sun Care spf 30 279 kr  med bla kamomill & Bamboo extrakt

Garnier hydrating face mist 50 spf ca 139 kr för 75 ml

Filorga uv bronze mist SPF 50+, ca 350 kr för 60 ml, innehåller bla glaciervatten som binder fukt

 Skaka innan användning, stäng ögonen och mun, andas inte in. Eller jag kan inte förbjuda men det är inte gott. Fyll på ofta. Var i skuggan mycket och drick vatten! Tänk på att fylla på oftare än om du smorde in!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar