Annons
Annons

Sommarsandaler var det här!


 

Sandaler är min bästa sko, så mycket information på liten yta, kan användas jämt och kan gå från badtoffla till gala på en blink. Jag har iof oftast ett par adidastofflor och dom går inte att omvandla till gala. Fast nu när jag tänker efter bar jag faktiskt ett par sådana på en Guldknappen för några år sen.

Annons

Well. Här har vi från top till bottom:

Tjusiga paljettsandaler i modell fruktsallad från Zara, 299 kr. Mina drömsandaler från Miista Shoes, med stor svart/vitrandig rosett, 120 pund. Stella Jean har gjort dom här randiga sandalerna, lager på lagerstyle som jag tror kommer i sommar, hittade inget pris men gissar på dyrt.

Svenska Amend Atelier, OMG har gått från läder till tyg och vilket mönster sen. Denna vackra kommer också som låg sandal, pris hittade jag inte. Halloj No.21 och denna röda rosetthistoria, för 400 dollar kan du leva som en fashionable bakelse. Jag vill det.

Sist men inte minst, Rihannas egna märke Fenty Puma, från hennes andra kollektion dessa rosettprydda gullnosar. 899 kr för lite flärd från allas älskling Riri.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar