Annons
Annons

Sommaren är (fortfarande) här


 

Jag vet att hösten kom typ första augusti men för oss varmblodiga går det fortfarande att bära skor med öppen tå och häl och lajva varmt väder. Jag går fortfarande och dreglar efter ett par Celineskor men kan fan inte köpa ett par skor för 5000 kr. Vem är jag då? Dessutom finns det så fina kopior, ja så sue me, eller ”varianter” på både Zara och Topshop. Skäms för att jag har sånna grova cravings på skor, och det blir inte bättre, det blir bara värre för varje år som går.

Annons

Ludd-Mari slingbackson från Zara

zaraslickback zara549

Ludd-Mari Tofflasson från Zarazaraflyff

Celine-Mari från Zara (skulle dock aldrig bära vita skor, speciellt inte efter Labor Day. Ni har väl sett Serial Mom????)

Zaraskor

 

Kolla på dom här ljuvliga Gucci-inspirerade loafers från Topshop

topshop

På Topshop finnes även Slingback-Maraj

topshop59

Grinar så härligt

topshoppink

Hejdå. Nu ska jag terapia bort mina shoppingbegär.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar