Annons
Annons

Snattat i skåpet igen (förlåt)


 

Har varit framme med mina klåfingriga tassar i Skåpet på elleredaktionen igen. Skönhetsredaktören Emma har sagt att det är ok om jag recenserar. Och det är ju därför jag sysslar med beauty. Det vet ni.

Annons

Tror inte något har sett såhär sommar ut på länge. Jag har tretusen rosa läppstift och lika många rosa rouge. Precis därför vet jag vad som funkar och inte. Marc Jacobs smink är så sjukt snyggt, och lika ljuvligt på kind och läpp som att titta på. Kolla det här rouget, känner ni inte det nästan blir lite sexuellt? Smart randigt så du kan alternera mellan mörkt eller ljust eller bland. Har en liten subtil glow dessutom. Kommer i slutet av juni och jag vet inte vad dom kostar men inte svinbilligt. Här är färgen 504 Kink & Kisses från rouget som heter Air Blush

  
Lips! Pratade med Emma om detta dilemmat, är det ens lönt att skriva om ett läppstift som kostar typ 600kr? Ja nu gör jag det. Tom Ford (till vänster) har ett så ljuvligt halvtransparent läppstift som inte bara är snyggt utan också känna vårdande. Jag är van vid att blaffa på heltäckande matta stift, men detta är subtiliteten själv, känner mig lite fräsch och sexig hehe. Ultra Rich Lip Color i färgen Aphrodite (självklart därför jag kände mig sexxxy). 550 kr cirka kostar kalaset. 

Kvar i mitt lilla kollage, som jag jobbat hårt med, finns en klassisk kyss från YSL. Här snackar vi sexuell känsla, bara av hylsan. Hur kan nåt vara så vackert? Hur mycket betyder själva hylsan för er? Jag går igång på förpackning otroligt mycket. 

Rouge Volupté Shine Oil-in-stick, ”Ready to care & shine lip Color”, nr 41 ”corail á porter”. En smekning på min läpp, samma subtilitet som Tom Ford, återfuktande och med en touch av färg, lämnar min mun med en transparent kyss. Full med antioxidanter från granatäpple och rosmarin reducerar fina linjer på läpparna. Ysl lovar att dina läppar ska se mer återfuktare ut efter 4 veckor. Kanske inte så konstigt eftersom läppstiftet består av 65% olja och sex sorters oljor. Pris ca 350kr. Finns i 30 olika nyanser puré lyx!
Köss hej

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar