Annons
Annons

Smycken, det bästa jag vet


 

Det här mina vänner, känns liksom i hjärtat på mig, så mycket älskar jag smycken. Det här är mina vardagssmycken som jag bär nästan varje dag, iaf halsbanden.

Från vänster; ”T”-berlock från Céline, tunn silverkedja med hand, Anna Tascha Larsson (ja vi gick ihop på Konstfack), silverörhängen från Maria Black , platt silverhalsband med två berlocker, stenen har jag köpt i en liten by i norra Kalifornien dit jag alltid återvänder, en by som är 75% gay, speciellt på sommaren. På en liten marknad vid en parkeringsplats köpte jag denna fina sten av en lesbisk urinvånare, aka native american, kändes så gött att kunna bidra lite till hennes kamp genom detta. Köpte en till min vän Joanna Rask också. Den andra berlocken är ett H för Pinne, hon heter ju Hanna, som Kajsa Åhman gjort.

Annons

Guldhalsbandet köpte jag på nån auktion, likaså berlockerna, det är ett T och en platta där det står ”I love you” med en liten diamant. Bredvid ligger mitt bästa halsband som min bästa Helen Carlson gjort (ja vi gick ihop på Konstfack), det med det stora låset. I den hänger ett peacemärke från Anna Tascha hehe. Nedanför, ytterligare ett halsband av Helen. Ringen MORE LIFE är från Göran Kling (ja vi gick ihop på Konstfack) och Kakan-ringen beställde jag i China town i NYC för 10 år sen.

PS marmorblocken har jag hittat i en container för fyra påskar sen på Odenplan.

Foto Emma Grann för Studio Emma Svensson

(0)
(2)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar