Annons
Annons

Skrubb för läpp tack?!


 

A

Jag har en fråg; när jag äter jordnötter (sällan men) så kastar jag dem tydligen rakt på läpparna eller ngt. Iaf så är jag alltid så jävla len på truten efter snacks. Tyvärr är inte jordnötter min grej så jag söker något som har samma peelande och mjukgörande effekt.

Annons

Fattar så mkt som att kombon salt och olja är skälet till denna accidental skincare (fattar även att jag ej är först med upptäckten) som nöten pysslar med. Produkt??

Kära A, kul fråga. Jag kör konsekvent med en sockerskrubb från Bitchbalm som är Lipgloss Bitch egna märke. Märk väl, Lipgloss Bitch är Sverige äldsta skönhetsblogg, kvinnan herself, Helena har hållit på sen 2005. Sen gjorde hon en kool grej, startade sina egna läppbalsam och en skrubb. Det känns så kul att hennes produkter är bra, min favvo är det med polka. Hon har ofta bra erbjudande med två för priset av ett. Hennes läppskrubb innehåller socker istället för dina jordnötters salt, men det klagar inte jag på. Under Höst och vinter ser mina läppar rätt livlösa ut, och denna skrubben gör rent hus. Så dryg och har en liten touch av mint i sig. 139 kr!

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar