Annons
Annons

Serum fortsättning!


 

Här är ytterligare fyra powerserum!

Min Beauté Pacifique serum paradoxe ansiktsolja är snart slut och det känns vill jag lova.I allt mitt överflöd brukar jag ge bort de flesta produkter innan jag använt upp dom, men inte detta.

Annons

Jag njuter varje gång jag snäller på mig detta, dag som natt. Liksom många av BP’s produkter är detta serum baserat på vindruvekärnextrakt, chilean grape seed. Med få, men rena och effektiva ingredienser jobbar serumet på ojämnheter och mot rodnader. Och fuktgivande så in i bomben. I love you. 589 kr för 30 perfekta danska ml.

Bio Effect, detta isländska under som knockat Elles beautyredaktör totalt, presenter EFG serum. Det ser inte mycket ut för världen, men väl på huden gör den verkligen sitt. Tydligen använder 25% av Islands kvinnor detta EGF serum, som endast innehåller 7 ingredienser! Använd inte detta tillsammans med oljebaserade produkter, då detta påverkar den aktiva ingrediensen i serumet. 1299 kr för dyra isländska droppar.

La Mers revitilizing hydrating serum är ett av de lyxigaste och dyraste serumen jag haft. På vår och sommar funkar detta utmärkt för skitbra för mig på min torra hy. Några få droppar mättar mitt fuktbehov, även om det känns konstigt att lyxa till sådär i ansiktet. Du avgör själv om 1779 kr är lagom för dig.

Orange flower Facial oil från Neal’s Yard passar den torra och feta, året runt. Oljan ger fukt och fett till den torra och balanserar den feta, kommer påminna om detta ofta eftersom många flottisar räds oljor. Gör inte det! För 389 kr får du en go och otroligt väldoftande olja som ska hjälpa din hy med elasticitet, mot solskador och skyddar mot fria radikaler. GO!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar