Annons
Annons

Pormaskar, here I come!


 

Cornelia 

Det är precis sådana här inlägg som gör att din blogg är den bästa Kakan! Fy tusan så härlig du är! Jag har en fråga, på min haka har jag massor av tydliga pormaskar, om jag gnider så känner jag dem, you know what I say? Och jag vill att dem ska försvinna, vad är mest effektivt? Instinktivt vill jag skrubba ihjäl lilla hakan alternativt använda en vinkelslip men jag tror(?) att det inte är det bästa alternativet.. Tusen tack på förhand!

Hej Cornelia!

Tydliga pormaskar säger du. Låter ändå lite härligt om jag ska vara ärlig. Det finns olika lösningar på detta. Bla:

Annons
  • Har du råd, gå på en portömning, ingår i klassiska ansiktsbehandlingar. Det finns svindyra och billigare tex på Elisabethskolan. Och stryk under att du vill ha en riktig jävla portämning!
  •  Behandla med bha, som går in i porerna och löser upp pormasken som består av talg, smuts och döda hudceller. Men förslagsvis gör du en redig tömning innan och sen bra underhåller huden med bha-syra.
  •  Jobba med kemisk peeling nån gång i veckan, kanske en aha-syra över natten som får jobba en längre tid. Älskar Paula’s Choice 10% aha weekly treatment (369 kr), Medik8’s nya Blemish Control Pads (295 kr för 30 st) och Beauté Pacifiques Gentle Facial Exfoliation (349 kr).
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar