Annons
Annons

Pluz size konton att följa och inspireras av!


 

Låt er inspireras av kroppar som inte ser ut som en topmodell i storlek 34!

Grace Victory, Londonbaserad vloggare, bloggare och kroppsaktivist! Smart, snygg och en jävel på fashion. Stor intervju med henne i the Fader nu!

Annons

Precious Lee, media, konst och juriststudenten som släppte allt för modellandet. Första modellen över storlek 14 som syntes i en reklamkampanj i Sports Illustrated, och här har jag skrivit mer om henne!

Jezra M, herre gud. Jag är så inspirerad av denna kvinnan och det är jag inte ensam om. På hennes hemsida finna allt från foto till blogg, smarta texter och hennes egna peppande pin.

Cassandra Klatzkow, selfmade body activist, sångerska, modell, ja you name it. Body and brain har dessutom skrivit flera uppmärksammade debattartiklar, bla denna! Sjunger i Tensta Gospel choir också, har en röst av guld och jag längtar efter hennes solodebut.

 

Självklart har Cassandra kommit med några tips över hennes fave konton att följa:

Lovisa.”@lo.visa Så jävla cool snygg och inspirerande. Önskar det fanns tjejer som Lovisa när jag va ung.”

Ylva Howard. ”@ylvahoward: Ylva är konstnär och assnygg! Älskar hennes konst (har det på min vägg hemma) och hennes kroppsselfies”

@naya.lamaj: Ayan är så sjukt rolig (missa inte hennes stories på ig, skrattar varje dag) och extremt cool. Får ej nog!

Hoppas ni känner er inspirerade! Mitt liv och min syn på min kropp har förändrats så mycket sen jag bytte ut konton i mitt instagramflöde. Bort med bara smala och fram med mångfald på fler än ett sätt!

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar