Annons
Annons

Paula’s Choice 4% bha


 

Hej Kakan! Jag har blivit helt fast i din podd! Jag lyssnade häromdagen på ett äldre avsnitt där ni pratar om Paulas Choice 4% BHA. Skincity kan tyvärr inte ta in den, men jag tänkte fråga om du vet om det går att beställa själv/privat från Paulas egna hemsida, eller om det skulle fastna i tullen då? Jag har ingen koll på sånt här! 🙂 Tack för en bra podd och blogg! 

Alexandra

Hej Alexandra.

Annons

Detta stämmer, jag har testat denna 4a procentiga rackaren. Jag beställde den via ebay och fraktade hem den till en vän i USA som skulle till Sverige kort efter. Produkten sades vara ny och det kan en ju inte annat än lita på. Eftersom jag älskar 2% bha liquid såg jag sååå fram emot denna produkt. Trodde den skulle göra susen. Istället möttes jag av ett fiskluktande skum (mousse), en doft jag inte vill ha i min hudvård, heller inte på min tallrik tbh. Kändes som ett helt innehållslöst skum, kändes inte exfolierande för fem öre, gjorde mig inget. Tänker att detta absolut kan vara ett dåligt ex, en kopia eller vad som helst, gammal vad vet jag. Men jag blev väldigt avskräckt. Mer sugen på den 9% som finns i USA. Den e dock dyr som bara den och jag vet inte hur tullen funkar. Ibland när jag beställt betalar jag och tull och ibland inte, det verkar vara ett lotteri. Precis som livet!!

<3

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar