Annons
Annons

& other stories perfektion


 

Ni frågar om budget då och då mina älsklingar, här har vi en mediumbudgetpresent till dig själv, din flickvän, syster eller bror, en perfekt julklapp som jag njuter av redan i november.

Det är sällan jag upplever en sådan helhetslyx som jag gjort med denna produkter. & Other Stories serie ”The Paris Atelier Beauty Range” börjar direkt med förpackningen, den grafiska formen är så vacker och enkel, jag vill tatuera den och sätta upp den på väggen. Gullig och fin och precis. När jag öppnar dessa rara förpackningar möts jag av en insida av olika sorters marmor. Ja, inte svårt att övertyga denna marmorlovern, som själv jobbat med fake marble i flera år i min keramik. Flaskorna och behållarna är lyxiga och påkostade, glas och stabila korkar, med guldtryck.

Annons

parisatelierbeautyotherstoriesmoodimage1  parisatelierbeautyotherstoriesmoodimage2

Det skulle väl vara otroligt synd om produkterna var skittråkiga och värdelösa, ja. Men dom är inte det. Mina favoriter är en olja och ett läppbalsam. Kroppsoljan, Caliper Body Oil är min favorit. Direkt ur duschen när kroppen fortfarande är lte fuktig och varm masserar jag inte hela kroppen i denna. Doftar svagt av skog, innehåller bla mjukgörande sötmandelolja, olja från hasselfrön, plommonkärnolja och solrosolja. Pris för 100 ml 350 kr.

Läppbalsamet ”Floribunda lip balm”, kanske inte budgetpris, kostar 200 kr och är ett bivaxformula med rosextrakt, honung och saffran. Ger torra läppar liv och doftar magiskt, återfuktande till tusen.

Nu väntar jag på ett testa parfymen också, har höga förväntningar med tanke på vad & Other Stories gör med sina doftljus, duschkrämer och dofter i övrigt.

Tex detta Le Coin Lecture, 45 brinntimmar för 190 kr.

doftljus

 

Puss

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar