Annons
Annons

Nytt smink från & other stories Paris Atelier


 

Ta en minut och skåda detta mästerverk till produktkollage som jag gjort i mitt egna illa kök, med marmorplattor som jag hittat i en container på Odenplan, hoppade i för att plocka upp. Allt för skönhet!

Annons

Men det jag vill fokusera på är att & Other Stories släppt en ny kollektion smink och det är jag aldrig besviken på. & Other stories utökar sin serie Paris Atelier, som kom förra året med kroppsprodukter i otroligt vackra förpackningar. Så vackert!

I det utökade sortimentet finns ögonskuggepaletter, läppstift, nagellack, nagellacksremover, puder, rouge, lysterpuder och foundation. Färgerna går i fuchsia, grönt, vinrött, och den där färgen som är som beige med lite guld i. Jag har bara testat ögonskuggorna och läppstifter och gillade det väldigt mycket, älskar förpackningen och det kliar i fingrarna. Älskar fina förpackningar. I en värld av överflöd tycker jag verkligen det fångar mitt intresse. Dessutom är innehåller inte direkt oplanerat, nonne nonne, i genomsnitt 85% av alla ingredienser i serien är naturliga. Vi snackar kallpressad plommonolja som stärker hudbarriären.

I oktober finns den nya serien i butik och online. Läppstift för 190 kr tycker jag låter bra! Hoppas att allt det andra är super också! PS har du gamla & other stories förpackningar, ta med dom till butik och få 10% rabatt på ditt nästa köp!

(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar