Annons
Annons

NU KRYMPER JAG MINA PORER!!! Tips från läsare! (TACK)


 

Dr Cakeman on a mission
FullSizeRender

Okej jag är mitt uppe i ett experiment som en av er goa läsare tipsade om. Via bloggen Fifty Shades of Snail lär jag mig nu göra en hemmakur för att krympa mina porer in the face. Bloggen är så extremt lärorik, har ni åtta dygn över tycker jag verkligen ni ska ta er en titt, och lära er mer om bla K-beauty (koreansk hudvård som jag ÄLSKAR).

Annons

Låt oss börja!
Du startar meden rengöring som du brukar. I mitt fal drog jag av tv-inspelningssmink med tre wipes (big BIG haram) och fortsatte med ett cleansing balm från Elemis. Efter det lade jag på min 2% bha liquid från Paula’s Choice. Om någon som läser den här bloggen har missat min vurm för den vätskan får ni hemläxa. Detta kommer alltså lösa upp det som är i porerna. Kan ni tänka er att en liksom har massa saker i porerna som en inte vill ha, men det är så svårt att bli av med det. Som typ rasister i samhället, dom är där och dom gör sig påminda hela tiden, och får jobba riktigt hårt för att bli av med dom. 25 minuter låter jag bha-syran jobba. Rasister tar sjukt mycket längre tid.

Gudinnan Paula’s Choice 2% bha liquid

ihwx.1f14f86d-ae4e-46b5-b476-f5f9f2236db9.1200.800

Efter detta, ovanpå bha-n lägger jag nu min rosa lermask från Clarins, Pure and Radiant mask som får ligga på 5-10 minuter innan du sköljer av denna cocktail med en varm frottéhandduk. Tänk på att du nu är inne i en liten behandling, på hemmaplan visserligen men ändå, huden har redan exfolierats och handduken gör också sitt så var försiktig med både hetta och tryck.

 

Generate

Vidare gottar du in ditt ansikte med en oljebaserad rengöring, föga förvånande blir det Elemis Cleansing balm som jag låter vara på i ca 15 minuter. Här ska ske under. Massera sedan ansiktet under ca tre minuter. Om den här hemmaspabehandlingen gått rätt är det oönskade innehållet i porerna alltså påväg ut, och kan kännas som små små grus i ansiktet.

Det här balmet är top 5 av alla mina bästa produkter nånsin. Perfekt doft, perfekt rengöring, mild och rengör på djupet, torkar ej ut. Dessutom kör jag den oftast i ca 10 minuter och lägger den som en djuprengörande mask nån gång i veckan. I LOVE YOU.

elemis-pro-collagen-cleansing-balm-ansikte-rengring

Vill ni veta hur det gick???? Det gick SÅ bra. Jag kunde inte känna nåt grus eller några rester av porinnehåll i ansiktet under massagen, men mitt ansikte är ett skämt nu, på det roligaste sättet. Min näsa ser helt ren ut, inte en por ser fylld ut. Ska göra denna behandling ofta! kanske inte för ofta, men en gång i veckan i alla fall.

Har ni testat? ska ni testa?

KRAM <3

 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar