Annons
Annons

När jag syrade för mkt (känner skam)


 

Johanna

Nyfiken vad du syrade med när det blev för mkt? :p

Jo du Johanna det ska jag tala om för dig. Jag gick hårt åt på både Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask, som jag brukar köra nån minut i duschen då och då, och som inte längre svider så jag skriker, men jag känner iaf lite att jag lever.

Annons

När jag har kört den brukar jag klappa in fuktserum och oljeserum och sen en fet nattmask som liksom kramar huden och pussar. Kanske att jag gick ut ur duschen och smackade in facet med Lotion P50 direkt efter och sen nattmask. Sen kanske jag tog Lotion p50 på morgonen igen och sen på kvällen igen. Sen någon dag senare i duschen körde jag säkerligen Pumpamasken i vanlig ordning och liksom verkligen skrubbade in den, gned in varje litet korn för att meddela världen att här är ingen rädd för lite mekanisk peeling. Sen körde jag väl på med lite Lotion P50 och kanske bha 2% och ja, sen gick det som det gick.

Det händer max en gång om året, men jag blev högblank och stram. Pannan var som en isbana, fast inte kall. Jag satt fast med ansiktet, usch det var hemskt. Men det gick ju över på en natt genom inga syror och snälla krämer. Rengjorde dubbelt och oljade på nåt serum, la mig med Klairs midnight blue kräm och vaknade som inte blank igen.

Det låter kanske konstigt men det var ändå lite kul att känna att jag levde. Har säkert förstört nåt hudlager men men, det finns värre saker. Spfen va iaf med.

<3

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar