Annons
Annons

Möt våren med hudvård


 

Hur lägger jag om min hudvårdsrutin inför våren? Inför vintern lade jag till serum och oljeserum och krämade på med feta krämer men detta börjar kännas för tungt nu när värmen återvänder. Jag började med hudvård tidig höst förra året så detta är första våren jag möter som hudvårdsintresserad. Vänligen /M

Annons

Kära M.

Vad roligt att du välkomnat hudvård in i ditt liv. Bra också att du krämat på ordentligt med feta krämer och lagt en bra grund. Det kan du fortsätta med i din kvällsrutin, men på dagen kan du lätta lite. Du kan börja med att byta ut tex oljeserum på dagen mot ett fuktserum. Jag gör inte det nödvändigtvis, jag älskar mina oljeserum året runt, men jag brukar variera med lite oljeserum och lite fuktserum beroende på känsla.

Bioeffect har ett otroligt bra fuktserum, EGF serum, som jag är så nöjd med. Carin Hellman, beautyredaktör på Elle är helt förälskad i det här märket och använder allt från denna serien. Ett isländskt märke, smakar som kostar, 1299 kr för detta serum. Innehåller Efg, en cellulär aktivator som är naturligt för den mänskliga huden, vilket stimulerar hudens förnyelse förmåga. Jag känner att det är ett fuktserum som verkligen gör sitt jobb utan att vara en olja.

Prisvänligare och mer finskt är Lumenes Time Freeze Ultra Firm Elixir. Här har vi ett serum som ska stödja hudens produktion av kollagen och elastin, och bevara hudens fasthet, ska skydda huden från yttre påverkan och reducera rynkor. 249 kr för 30 ml.

Ett klassiskt serum är detta från Clarins, Mission Perfection Serum, som mitt ansikte surplat upp i tid och otid. Egentligen är den nog lite för fuktfattig för mig, men om du inte är snustorr passar den bra. På sommaren funkar den bra som dagkräm bara (glöm ej spfen!). ca 569 kr!

Estelle & Thilds Thirst Relief Vitamin Serum ska passa alla hudtyper, är fuktgivande och mjukgör din hud. Hyaluronsyra ger huden extra fukt och lakritsextrakt ny energi. Pris 299 kr och dessutom ekologisk!

Här har du lite att välja emellan! <3

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar