Annons
Annons

Mjuka tassen


 

Älskar att hösten är här! Älskar att jag kan bokstavligt talat SYRA ner ansiktet och släta ut allt som solen ställt till med. Alltså solen plus 50 spf, tro inget annat. Men det är inte bara ansiktet som ska få sitt, nä, längst ut på kroppen måste också behandlas. jag pratar tassarna ja. Fötterna. Det är liksom kul om ens fötter är mjuka och ser fina ut. Denna sommaren har jag, ja egentligen sen i maj redan, traskat runt i mina adidastofflor dygnet runt och det har ju gjort sitt. Men nu brukar jag allvar.

Annons

Apolivas fotsalva från serien Ört och Natur är så gyllene. Riktigt dryg och väldoftande, med vitamin-e-chock och sån riktigt klassisk bivax och sheasmör. Citronmelissen gör verkligen sitt när det kommer till doften, även oljor från enbär och lavendel. Riktigt bra fotkräm. 89 kronor, otroligt dryg och god.

 

apolivasalva

Tror bestämt att Burt’s Bees Coconut Foot Creme var den första fotsalvan jag köpte. Den är så kladdig och doftar verkligen kokos, inte mig emot. Denna fotsalvan är dessutom 99.51% naturlig. Förutom kokos innehåller denna kyss även pepparminstolja och rosmarin, och vegetabiliskt glycerin som mjukar upp. På med strumporna och låt verka över natten. Ca 149 kr per tub.

BB_BDY_TB_CcntFootCrm

Vänner av syra, håll er lilla häst nu. Exuviance har tänkt på allt, här har vi heel & elbow, dry skin repair. Ja absolut,visst ska AHA göra dina hälar och armbågar mjuka. Och tro mig, det gör denna magiska kräm, ganska snabbt. Har du sånna där spruckna hälar som du hatar, gör ont och skäms för. Sätt igång med lite fotbad då och då, tappa upp varmt vatten och häll i såpa, eller kör med bara såpa och plastpåsar runt fötterna i ca 20 minuter. Skölj med varmt vatten, sen filar du med en rejäl fil, en sån som ser ut som ett mindre rivjärn. Den döda huden ska bort. Gör detta då och då och behandla med mjukgörande kräm. tex denna från Exuviance vid behov.

Hur tillfredsställande är denna produkttext; ”Innehåller exfolierande syror som mjukgör och eliminerar grov hud och hudsprickor”?? ÅH ja njuter!!!! 299 kr för syratuben.

20004_1

Älskar fotkräm, älskar att smörja in och fila och greja. Som en present från mig till mig själv.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar