Annons
Annons

Min sommarpackning del 1


 

Jag är i Italien och det är ca 400 grader varmt, jag klagar inte. jag hör bara av mig för att meddela att det TÄR på huden att svettas och vara i solen. Spf bla bla bla tänker ni och ni har självklart helt rätt.

Annons

Nuförtiden går jag inte ens till affären utan att smörja in mig med uv och solskydd, jag måste hålla pigmentsfläckarna i schack och blocka all möjlig tillökning av pigment. Jag kommer nu presentera en serie med Min Packning för er, här har vi del 1:

  • Mmmmm, mina FentyxPuma-tofflor jag äntligen får njuta av. Mjuka mot själva ovansidan av foten och så snygga. Jag vill ha ALLT i Rihannas Pumakollektion och det kommer jag absolut inte få med tanke på att en jacka kostar ca 30 000. Får nöja mig med tofflor.
  • Sheetmask. Tog med mig ca 12 stycken hit, dels för att dela med mig (folk älskar sheetmasks) men också för att ge mitt face en enorm dos återfuktning. Tänker nästan på mitt ansikte som en vän eller en annan del av mig själv, och vill liksom kompensera henne när jag gett henne olika hårda uppgifter som tex sol eller värme. Potatis, ris, röd ginseng och aloevera är några av maskerna som kommer läggas här. Förslagvis stoppar du in dom i kylen nu när det är så varmt, så kyler dom så gott. Pris ca 8 kr styck på Ebay!
  • Biodroga Skin Booster Hihg Uv-protection är en lättsmetad gul krämgel som förutom att skydda mot sol och uv, också hjälper till att hålla jämn färg i huden och förhindra uppkomsten av pigmentsfläckar. Inte lämplig för barn. Måste säga att den är otroligt skön att använda. Ska med fördel smörjas på 30 minuter innan du exponeras i solen. Pris ca 625 kr.
  • Comfort Zone Sun Soul Milk Spray spf 30. Det här är en vattenresistens goding, men som du självklart måste applicera på om och om igen eftersom du båda svettas och badar ganska ofta, iaf jag. Innehåller också en riktigt sjukgrej, DNA-skyddandee peptider som immiteras hudens egna skyddande funktioner som finns i DNAt. Asså huden och hudvård, you blow me away! Också full med c-vitamin som ju är en go antioxidant. Lätt att smörja in och går snabbt in i huden. Hade den i Grekland och älskar Comfort Zones solkrämer, italienarna vet hur det ska göras. Capris 295 kr.

IMG_3367

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar