Vegetarisk pastej i två nya smaker

  • AvRedaktionen
Många vegetarianer jublade när Pastejköket lanserade sin första vegetariska pastej. Nu kommer den i två nya smaker, varav en berikad med extra järn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Snittar och tilltugg med vegetarisk pastej.
Snittar och tilltugg med vegetarisk pastej.

Pastejkökets vegetariska pastej blev så populär när den lanserades att den nu kommer i två nya smaker. En orientalisk variant och en mild och järnberikad. Samtliga pastejer är gjorda på ärtprotein.

De nya smakerna:

  • Pastejkökets Vegetarisk Pastej Orientalisk: Smaken är inspirerad av traditionell hummus med spiskummin och paprika, men konsistensen är matigare vilket gör att den passar perfekt både på mackan och till snittarna.
  • Pastejkökets Vegetarisk Pastej Mild och Järnberikad: Lättkryddad pastej med barnvänlig smak som berikats med extra järn, vilket efterfrågats av många vegetarianer.

Gott till dipp och snittar

Pastejkökets vegetariska pastej passar perfekt på mackan, gärna med några skivor inlagd gurka. Förutom till frukost kan du även använda pastejen att göra dipp och goda snittar med.

Recept: Snittar och tilltugg med vegetarisk pastej

Snittar och tilltugg med vegetarisk pastej.
Snittar och tilltugg med vegetarisk pastej.