Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av

  • AvRedaktionen ELLE
Tre ostfavoriter som vi aldrig kan få nog av
Låt goda ostar ge smak och mättnad i kombination med fräscha grönsaker och matiga smörgåsar. Bra att ha på lut i kylen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo

Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Många vegetarianer som äter mjölkprodukter undviker ost, eftersom ost traditionellt görs av mjölk och löpe, ett ämne som finns naturligt i kalvens mage. Men idag tillverkas många ostar istället med ystenzym, ett mikrobiellt framställt alternativ till löpe. Fritt fram, alltså! Här har vi samlat våra favoritrecept där osten står i centrum!

KRISPIG MELONSALLAD MED VITOST

Söt melon, krispiga grönsaker och salt feta- eller vitost blir en underbar smakkombination.

Till recept>>

TOAST MED GRILLAD SPARRIS, AVOKADOMASH OCH MOZZARELLA

Krämig mozzarella och krispig sparris på bädd av mjuk avokado och frasigt bröd – hallelujah!

Till recept>>

SALLAD MED GRAVAD LAX OCH FLUFFIG FÄRSKOSTKRÄM

Laxen ska ligga i kylen och gotta till sig i två dagar. Är tiden knapp – köp färdig gravlax!

Till recept>>

Smakrik sallad med gravad lax och fluffig färskostkräm