Potatissallad med löjrom

  • AvRedaktionen
Potatissallad med löjrom.
Sommarens lyxigaste potatissallad med löjrom! Supergod till fisk och skaldjur. Servera gärna i små portionsformar av plåt eller papper (ta då dubbla).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Du behöver:

800 g kokt kall färskpotatis

3 dl gräddfil

100 g löjrom

1 dl finhackad rödlök

1 dl hackad dill

flingsalt

nymald vitpeppar

Gör så här:

Dela potatisen i mindre bitar. Blanda gräddfil, löjrom, lök, dill, salt och peppar. Vänd ner potatisen. Lägg upp potatissalladen och strö gärna över lite extra rödlök och dill. Servera i små portionsformar.

Potatissallad med löjrom.
Potatissallad med löjrom.

Ur: ”Matiga sallader” (Norstedts) av Caroline Hofberg
Foto: Tia Borgsmidt

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!