Paté med cumberlandsås och cornichonger

  • AvRedaktionen
Paté med cumberlandsås och cornichonger.
Vill du bjuda på ett gott, snabbt och enkelt tilltugg? Testa paté med cumberlandsås och cornichonger. Lyxigt småtugg i raketfart!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

8–10 snittar

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

100 g paté

4–5 cornichonger

2–3 skivor grovt, vitt lantbröd

1/2 dl cumberlandsås

Gör så här:

  1. Skär brödet i trekanter och stek det gyllene på båda sidor i lite olivolja.
  2. Skär patén i tunna skivor och dela dem i trekanter så att de passar brödens form.
  3. Toppa med lite cumberlandsås och stick ner en halv cornichong i varje snitt.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!