Minimackor med cream cheese och rökt kalkon

  • AvRedaktionen
Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.
Goda bröd fyllda med cream cheese, rökt kalkon och ost. Lägg eventuellt några fina blad av sallad i botten. Gillar man ädelost är det också gott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 små snittar

Tid: 5 minuter

Du behöver:

4 små kuvertbröd

cream cheese

4 skivor rökt kalkonkött

4 skivor ost (gärna cheddar)

sallad (t ex rucola, mangold eller spenat)

Gör så här:

Snitta varje bröd på längden och bred brödsidorna med cream cheese. Lägg eventuellt några fina blad av sallad i botten och fördela kalkon- och ostskivorna i bröden.

Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.
Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!