Minikorvar med bröd och chiliaioli

  • AvRedaktionen
Minikorvar med bröd och chiliaioli.
Mumsigt, hettande och mättande. Minikorvar med bröd och chiliaioli är ett perfekt tilltugg. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

16 personer

Du behöver:

1/2 rödlök

1/2 burk grillade röda paprikor

2 msk röd pesto

16 små chorizo-korvar (eller 8 vanliga)

16 minikorvbröd (eller 8 vanliga)

1 dl babymangold eller -spenat

2 msk chiliaioli

1/2 dl färska örter, t ex timjan eller harsyra

Gör så här:

Hacka paprikan i små bitar, vänd ner i peston. Grilla korvarna. Bred aioli på insidan av korvbröden, fyll med sallad, pestoröra och rödlök. Toppa med färska örter. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.

Minikorvar med bröd och chiliaioli.
Minikorvar med bröd och chiliaioli.

Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!