Ripplad hallonshake med mandelmjölk
- AvRedaktionen
Med frysta bananer, hallon och mandelmjölk mixar du kvickt ihop denna hälsosamma och supergoda milkshake. Rör om hallonsåsen försiktigt för en ripplad effekt.
2 personer
Du behöver:
1 ½ banan, fryst och skivad
3 dl mandelmjölk
1 krm vaniljpulver
2 tsk agavesirap
Hallonsås:
2 dl frysta hallon
1 msk vatten
1 tsk agavesirap
Gör så här:
Koka upp frysta hallon, vatten och agavesirap i en kastrull. Mosa hallonen och låt koka ca 1 minut. Låt svalna.
Mixa frysta, skivade bananer, mandelmjölk, vaniljpulver och agavesirap slätt i en blender eller med hjälp av en mixerstav. Fördela hallonsåsen i botten av två glas.
Toppa med milkshake och rör om försiktigt med en sked för att få en snygg ripplad effekt.
Recept och styling: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner