Surkålsmacka med kryddig korv och senapskräm

  • AvRedaktionen
Surkålsmacka med kryddig korv och senapskräm.
Senap, surkål, äpple och korv är en oemotståndlig kombination. Här läggs allt samman på en macka vilket passar bra som en lättare lunch- eller kvällsrätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 port

Tid: 15 min

Du behöver:

4 skivor Pågen Surdegsbröd LantToast

500 g valfri korv, gärna kryddig

150 g färskost

½ dl sötstark senap

2 äpplen

2 dl surkål

50 g blandad sallad eller krasse

 Gör så här:

  1. Blanda samman färskosten med senap och bre på brödskivorna.
  2. Tärna äpplena. Blanda samman med surkål och sallad eller krasse.
  3. Stek korvarna. Skär i lagom storlek. Fördela på mackorna. Toppa med surkålsblandningen.
Surkålsmacka med kryddig korv och senapskräm.
Surkålsmacka med kryddig korv och senapskräm.

Foto och recept: Pågen

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!