Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips
- AvRedaktionen
Krämig svampsoppa, grillad entrecôte och sammetslen chokladmousse. Här är en lyxig men lättlagad trerättersmeny signerad krögaren Pontus Frithiof. Vi tipsar även om passande viner!
FÖRRÄTT:
Krämig karljohansvampsoppa med tryffel
Krämig och värmande soppa på karljohansvamp med färsk tryffel som sätter guldkant. Servera gärna med ett gott bröd.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline
Grillad entrecôte med bakade tomater, haricots verts och potatismousseline smaksatt med tryffel och Madeirasky.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär
Sammetslen chokladmousse med syrliga körsbär och en klick grädde. Vintipset ger efterrätten en extra dimension!