Lammfärsfyllda Peperoni

  • AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Tid: 20 minuter

Peperoni kan ersättas med ungersk snackpaprika.

300 g lammfärs

2 msk olivolja

1 vitlöksklyfta (pressad)

1 msk brödkummin

2 tsk oregano

1/2 dl pinjenötter

2 mogna tomater (hackade)

1 krm chiliflingor

salt

4 röda peperoni (paprika)

1 dl grekisk yoghurt

Sätt ugnen på 200°. Fräs lammfärsen i olja. Tillsätt vitlök, oregano, kummin, pinjenötter, tomater och chiliflingor och stek ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt, fyll peperonifrukterna och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ugnsbaka i 10 minuter och servera med grekisk yoghurt.