Lägg in egen sill – 7 enkla recept!mat och vin10 apr, 2017AvRedaktionenAtt göra egen sill behöver inte vara så krångligt. Med 5-minuterssill är det bara att göra en god inläggningslag eller sås att lägga ner sillen i. Vi har samlat några klassiska och moderna recept!Spara artikelFör att spara den här artikeln måste du vara medlemLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!7 goda recept på inlagd sill:Klassisk inlagd sill >>Citronsill >>Lingonsill >>Tomat- och chilisill >>Snabb sill i färska örter >>Sill med ingefära och chili >>Västerbottens- och akvavitssill >>Tre sorters inlagd sill.Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrevFå det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!ELLEELLE Mat & VinELLE DecorationELLE VinspecialFörnamnEfternamnE-postJA TACK!Bekräfta din mejlVi har skickat ett mejl till din e-postadress.Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.mat och vinrecept