Populärt: Mat Vegetariskt Alla recept Midsommarmat Midsommardrinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Krämig äggröra med rucola och parmachips

27 feb, 2017
AvRedaktionen
Krämig äggröra med rucola och parmachips.
Parmaskinka och ruccola lyfter den här äggröran till oanade höjder. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

4 tunna skivor parmaskinka

6 ägg

1/2 dl grädde

2 dl hackad rucola

2 tsk smör salt och peppar

Gör så här:

Stek parmaskinkan krispig i en het stekpanna utan fett. Låt eventuellt rinna av på ett hushållspapper. Knäck äggen i en kastrull och vispa samman med grädden och rucolan. Smaka av med salt och peppar. Värm försiktigt och rör om då och då med en träsked. Ta kastrullen från värmen när äggröran är klar, den ska fortfarande vara krämig. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.

Krämig äggröra med rucola och parmachips.
Krämig äggröra med rucola och parmachips.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons