Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar

  • AvRedaktionen
Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.
Snabb och enkel pasta med risoni och en krämig sås av ädelost och crème fraiche. Servera i djupa tallrikar och dekorera med rucola och rostade mandlar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

2 personer

Du behöver:

2 ½ dl okokt risoni

3 msk olivolja

70 g ädelost

3 dl crème fraiche

50 g rucola

30 g rostade mandlar

2 msk olivolja

flingsalt

svartpeppar

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisningarna på paketet. Blanda om med olivolja, smaka av med salt och peppar.

Låt svalna något och rör sedan ner smulad ädelost, crème fraiche och rucolan. Servera i djupa tallrikar och dekorera med rucola och de rostade mandlarna.

Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.
Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.

Av: Louise Bondebjer
Foto: Sophie Håkansson

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!