Hooka-sill, frisk och krämig!

  • AvJenny Norberg
Hooka-sill gör du enkelt med inlagd sill, majonäs, filmjölk eller gräddfil, äpple och ättiksgurka. Låt stå i kylen över natten så sillen suger åt sig av smakerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Du behöver:

250 g inlagd sill

1 dl majonnäs

1/2 dl filmjölk eller gräddfil

3/4 dl fint tärnat grönt äpple

1 dl strimlad ättiksgurka

Gör så här:

Sila av spadet från sillen och plocka bort eventuella rester från sillagen som pepparkorn, lagerblad och lök. Blanda majonnäsen och filmjölken i en bunke. Blanda äpple och ättiksgurka i bunken. Tillsätt den silade sillen. Låt stå i kylen över natten så sillen suger åt sig av smakerna.